Over Boer Motoren

Boer Motoren in Zwinderen, Drenthe, is ontstaan uit passie voor motoren. Het gezicht achter Boer Motoren ben ik, Melvin Boer.

 

Na de aanschaf van mijn allereerste motor, een Yamaha FZR 600, is de passie voor het motorrijden begonnen. Al snel begon de nieuwsgierigheid te groeien wat betreft de techniek achter de Japanse motoren. Na zelf meerdere motoren te hebben gehad, waaronder een Suzuki SV 650, Suzuki SFV 650 kwam er een tijd voor een nieuwe uitdaging, namelijk sleutelen aan motoren.

 

Door het sleutelen en het zelf onderhouden van eerst mijn eigen motoren en later motoren van vrienden en bekenden, heb ik de techniek van diverse Japanse motoren mij eigen gemaakt. Met deze kennis koopt u dus een motor waar ik zelf achter sta.

 

Japanse motoren

Het geluid, het rijcomfort maar bovenal de betrouwbare techniek van Japanse motoren spreekt mij erg aan en hier ligt dan ook mijn passie. Inmiddels heb ik aan diverse merken Japanse motoren reparaties en onderhoud uitgevoerd, waaronder Kawasaki, Suzuki, Honda en Yamaha. Ook heb ik reeds ervaring opgedaan met andere motor-merken, zoals BMW.

 

De inkoop en verkoop van motoren is mijn passie, hieruit is Boer Motoren dan ook ontstaan.